Åben i dag 08 - 21

Jonas fra Din Tagrens

MILJØRIGTIG
FACADERENS

Bliv ringet op i dag og få et uforpligtende
tilbud helt gratis

Vi ringer inden for 60 min på hverdage

Professionel Facaderens

Vi renser din ejendom hele vejen rundt hos Din Tagrens. Dette betyder at vi ud over vores brede vifte af andre services, også tilbyder facaderens.

Når du bestiller en tid hos Din Tagrens vil du altid blive mødt af en professionel fagmand, som udfører den service der skal til, for at du bliver tilfreds med arbejdet.

Miljøgodkendt

Hos Din Tagrens bruger vi kun miljøgodkendte produkter, samt miljøgodkendte arbejdsgange. Heraf er vi en af de få, der f.eks. har en asbestdispensation, til at arbejde med asbesttage.

10 års garanti

Vi yder 10 års garanti på alle vores services, når man får lavet en årlig algebehandling af Din Tagrens. Herved sikrer man sig at det står pænt og nydeligt, da alle former for alger, bliver slået ned en gang årligt.

Mange års erfaring

Du kan roligt få løst din opgave af Din Tagrens. Vi har et erfaren og ambitiøst team, med mange års erfaring, så vi til enhver tid kan klare lige præcis din opgave.

Hurtig service

Hos os kan du få en uforpligtende pris inden for 60 min og have enhver opgave løst inden for 14 dage.

Få din facade renset & algebehandlet

Med vores facaderens får du en ren og præsentabel facade – du kan samtidig også forvente:

Facaderens - sådan gør vi

For at sikre det bedste resultat

Desinficering

En desinficering løsner indgroet snavs, så vi kan rense din facade med et lavere og mere skånsomt tryk.

Rens med højtryk

Her tjekker vi facadens tilstand og vælger vores udstyr på baggrund af standen. Facaden renses i bund så der intet skidt er tilbage.

Imprægnering

Efter højtryksrens skal overfladen lukkes af med imprægnering. Her imprægnerer vi med vores kvalitetstestede og miljøgodkendte imprægnering, så overfalden er modstandsdygtig mange år endnu.

Vi hjælper dig hele vejen

Når det kommer til facaderens, er der mange ting der skal tages højde for. Vi hjælper dig derfor hele vejen, og tilpasser en behandling specielt til netop din facade.

Hos Din Tagrens kan du altid være sikker på at være i trygge hænder. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som du kan være glad for, og som vi kan være
stolte af.

Udfyld formularen og

Jonas ringer

indenfor 60 min

Jonas fra Din Tagrens