Åben i dag 08 - 21

Jonas fra Din Tagrens

Professionel algebehandling
af tag, fliser og facade

Bliv ringet op i dag og få et uforpligtende
tilbud helt gratis

Vi ringer inden for 60 min på hverdage

Vil du være fri for alger?

Så er en professionel algebehandling løsningen for dig. Du kan trygt overlade opgaven til Din Tagrens. Hos os får du en professionel fagperson sendt ud til dig, og inden længe vil du se de grimme, indgroede alger forsvinde.

Miljøgodkendt

Hos Din Tagrens bruger vi kun miljøgodkendte produkter, samt miljøgodkendte arbejdsgange. Heraf er vi en af de få, der f.eks. har en asbestdispensation, til at arbejde med asbesttage.

10 års garanti

Vi yder 10 års garanti på alle vores services, når man får lavet en årlig algebehandling af Din Tagrens. Herved sikrer man sig at det står pænt og nydeligt, da alle former for alger, bliver slået ned en gang årligt.

Mange års erfaring

Du kan roligt få løst din opgave af Din Tagrens. Vi har et erfaren og ambitiøst team, med mange års erfaring, så vi til enhver tid kan klare lige præcis din opgave.

Hurtig service

Hos os kan du få en uforpligtende pris inden for 60 min og have enhver opgave løst inden for 14 dage.

MED VORES ALGEBEHANDLING GARANTERER VI

Algebehandling - sådan gør vi

For at sikre det bedste resultat

Algebehandling

Når vi algebehandler et tag, sprøjter vi algebehandling op på taget, med hjælp fra vores højtryksudstyr. Højtryksudstyret kan kaste algebehandlingen 20 meter op på taget, herved er man sikker på at ramme hele taget.

15 minutter ventetid

Algebehandlingen skal nu bare ligge på taget og virke stille og roligt. Algebehandling er suget ind i taget efter ca. 15 minutter. For at opnå den bedst mulige algebehandling, skal vejret være tørt. Derfor planlægger vi altid algebehandling efter vejret.

Algebehandling – Undgå tagskader

Mange får lavet en algebehandling af deres tag for synets skyld. Det kan skyldes at man ikke vil se på de grimme alger, og vil bevare det flotte udseende på taget. Udover at få lavet en algebehandling for synets skyld, er en algebehandling også sund for taget, og forlænger dets holdbarhed. Der er derfor andre fordele ved en algebehandling af dit tag, end bare udseende.

Når du får lavet en algebehandling af dit tag, er der nemlig lavere risiko for:

Udfyld formularen og

Jonas ringer

indenfor 60 min

Jonas fra Din Tagrens